Pitt på godterijakt med barna

(02.11.2009, sist oppdatert 02.11.2009) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt og Angelina Jolie var i skikkelig Halloween-form i helgen, og tok ungene med på «knask eller knep»-runde i nabolaget.

Det var nok mange som ble overrasket da Pitt og Jolie ringte på døra - for å tigge godteri.

 

Superstjernene hadde kledd seg ut for anledningen og var ikke ifølge med deres sedvanlige sikkerhetsnettverk, skriver Daily Mail.

 

Det var parets fire eldste barn som fikk gleden av foreldrenes mer lekne side. Pitt (45) hadde kledd seg ut som en figur fra amerikansk barne-TV, mens Zahara (4) var utkledd som Batman. Angelina Jolie (34) nøyde seg med å ikle seg en T-skjorte full av falskt blod - samt å strø litt talkumpudder i håret. Sønnen Maddox (7), som ifølge sin mor er glad i leketøysvåpen, hadde gått for kamuflasjedrakt, mens det er litt uklart hva Shiloh (2) og Pax (5) skulle forestille.

 

De et år gamle tvillingene Vivienne og Knox var hjemme hos barnevakten mens resten av familien dro ut for å skremme naboene.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews