Pitt og Jolie skuer mot Berlin

(30.07.2007, sist oppdatert 30.07.2007) Utskrift  Del på Facebook

Filmparet Brad Pitt og Angelina Jolie sies å være klare for å flytte ut fra USA og slå seg ned i Berlin.

Paret ønsker å fostre opp sine barn utenfor rampelyset samtidig som Pitt blir stadig mer bekymret for helsen til Jolie som den siste tiden har sett både uvel og avmagret ut på fotografier.

 

- Jeg ønsker at Angelina skal kunne slå seg ned et sted utenfor medienes søkelys. Hun har gått mye ned i vekt den siste tiden og de fremtidige planene våre dreier seg først og fremst om å flytte til Berlin.

 

Brad sier videre at Angelina ønsker å slutte med skuespilleryrket og støtter ham i avgjørelsen om å flytte til Europa.

 

- Vi vil ikke at barna våre skal gå på skole i Hollywood. Det vil være best om de blir elever ved en skole i Berlin. Vi elsker byen. Den er så rolig og balansert, langt vekk fra paparazzifotografene, skal Pitt ha sagt til en venn ifølge den britiske tabloiden Daily Mirror.

 

Brad Pitt har allerede en bolig i den tyske hovedstaden og planlegger enda en som han selv designer sammen med sine tyske arkitektvenner Thomas Willemeit, Lars Krueckeberg og Wolfram Putz som tegnet om hans hjem i Los Angeles.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews