Pitt og Jolie pusser opp

(31.05.2007, sist oppdatert 31.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt og Angelina Jolie planlegger en storstilt oppussing av barnerommene.

Verdens kanskje mest omtalte kjendispar, Brad Pitt og Angelina Jolie, vil friske opp barnerommene. Det er, ifølge nettstedet Female First, viktig for paret at rommene speiler barnas røtter.

 

Brangelina har fire barn; adopterte Maddox fra Kambodsja, Pax fra Vietnam, Zahara fra Etiopia - og den biologiske datteren Shilo, født i Namibia.

 

Og når filmstjerneparet planlegger oppussing av barnerommet, ønsker de at barnas fødested og røtter skal få en stor plass i innredningen. Det er familiens New Orleans-hjem som skal til pers, og rommene skal prydes av blant annet kameler samt ørken- og jungelmotiver.

 

Tidligere denne uken meldte en kilde nær paret at de går i giftetanker, og at det mest sannsynlig blir det reneste barneselskapet når superkjendisene smis i hymens lenker til høsten.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.148 sec - 1 pageviews