Pitt og Jolie på flyttefot

(16.04.2012, sist oppdatert 16.04.2012) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt og Angelina Jolie planlegger å bo i Storbritannia et par år, mens Jolie spiller i britiskbaserte filmer.

Paret blir ikke nykommere i England. I fjor bodde paret i London-bydelen Richmond, mens Brad Pitt spilte inn «World War Z». Og nå planlegger de å vende nesen nordover igjen, slik at Jolie kan slå til på ikke mindre enn tre filmjobber.

 

Den første filmen hun skal gi seg i kast med, er dramaet «Maleficent», som går i innspilling neste måned. Deretter skal seksbarnsmoren slå seg sammen med ektemannen for Ridley Scott-filmen «The Counselor». Til slutt venter en film som skal regisseres av Danny Boyle, melder The Sun.

 

En kilde sier: - De elsket å være i England i fjor. De liker kulturen og er glad for at ungene kan få gå på skole der. De synes Richmond er et vakkert sted på jorden.

 

Kilden sier videre: - Angelina begynner å jobbe på sin neste film, «Maleficent», om tre uker så Brad skal se etter ungene i sommer ettersom han ikke skal begynne på Ridley Scott-filmen før i september.

 

Men med et så hektisk program, har paret - som annonserte forlovelsen sin fredag - fortsatt til gode å finne dato for bryllupet. En kilde sier: - De har ikke satt datoen, men de vil nok sannsynligvis vende tilbake til hjemmet sitt i Frankrike for å gifte seg.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.315 sec - 1 pageviews