Pitt og Jolie med eget kapell

(04.05.2011, sist oppdatert 04.05.2011) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt og Angelina Jolies restaurering av et gammelt kapell har satt fart på ryktene om at de to snart skal smis i hymens lenker.

Det er The Sun som melder at de to er i ferd med å restaurere et gammelt kapell fra 1500-tallet. Kapellet ligger på eiendommen til det franske herskapshuset de bor i.

 

«Hvis de ikke har tenkt til å bruke stedet til salsaklasser eller speed datingkvelder for lokale, vil dette utvilsomt føre til spekulasjoner om at de to er giftelystne», mener The Sun.

 

Spekulasjonene om paret ikke snart skal gifte seg har vært mange, med meldinger om alt fra Santa Barbara til Seychellene som sannsynlig sted for seremonien.

 

Med ikke mindre enn seks barn å passe på, er det forståelig om paret ønsker kort vei mellom hjem og vielsessted, og velger vielse i eget kapell.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 4.767 sec - 1 pageviews