Pitt og Jolie måtte flykte fra barsel

(12.12.2008, sist oppdatert 12.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Da Angelina Jolie nedkom med tvillinger i sommer, var paparazzifotografene uvanlig kreative.

- En fyr leide rommet overfor oss og forsøkte å bore hull i taket, forteller Brad Pitt (44) til magasinet Rolling Stone. Hendelsen inntraff da parets tvillinger kom til verden på et sykehus i Nice i juli i år.

 

- Det var så mye penger på spill, summer som kunne forandre alt for folk, og derfor gjorde de vanvittige ting, sier Pitt videre.

 

Til tross for det massive paparazzioppbudet, klarte paret å flykte usett fra sykehuset med tvillingene. Paret og barna forsvant i nattens mulm og mørke i en anonym van.

 

Siden solgte paret selv de første bildene av tvillingene til magasinene People og Hello - og fikk 100 millioner kroner for dette. Alle pengene gikk til veldedige formål. Pitt forteller at han ikke angrer på bildesalget.

 

- Jeg er så stolt over at ingen av disse forfølgerne som plaget oss og barna våre, samt skygget foreldre mine, fikk penger ut av det. I stedet gikk pengene til noen som trenger dem.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.178 sec - 1 pageviews