Pitt og Jolie lager TV-serie

(23.10.2007, sist oppdatert 23.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Samboerparet som har fire barn sammen, Angelina Jolie og Brad Pitt, tar nå steget ut av huset - og skal samarbeide om en ny TV-serie.

Nå kommer paret opp og ut av sofakroken for å samarbeide profesjonelt, skriver magasinet People.

 

Angelina har tidligere sagt at hun og Brad aldri kommer til å spille i samme film igjen slik de gjorde i «Mr. & Mrs. Smith» i 2005, da det vil bety at ingen av dem kan være hjemme og ta seg av barna.

 

Nå er det likevel bekreftet at stjerneparet skal jobbe sammen. Men det er ikke snakk om å spille i den planlagte TV-serien. Jolie og Pitt skal stå som produsenter.

 

Parets serie skal lages for TV-nettverket HBO og skal skildre hjelpearbeideres hverdag. Jolie har selv erfaring fra dette fra sitt virke som FN-ambassadør.

 

Dramaserien har foreløpig ikke fått noen tittel, men det skal altså handle om mennesker som setter egne liv på spill for å hjelpe andre.

 

Scott Z. Burns har fått i oppdrag å skrive manus. Han har tidligere skrevet filmmanus til blant annet «The Bourne Ultimatum» (2007). I tillegg produserte han Al Gore-dokumentaren «An Inconvenient Truth» (2006).

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews