Pitt og Jolie har kjøpt hus i London

(03.05.2012, sist oppdatert 03.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt og Angelina Jolie har kjøpt seg et hus til 10 millioner pund i London-området Richmond.

Det har lenge gått rykter om at verdens kanskje aller største stjernepar har gjort sine hoser grønne i eiendomsmarkedet i London. Og nå har Pitt og Jolie landet et kjøp. Eiendommen de har sikret seg bærer navnet Whornes Place, og det er ikke et ukjent sted for dem. De leide nemlig huset en måned i fjor sommer, melder The Sun. Da var paret i kongedømmet i forbindelse med innspillingen av Brad Pitts zombiethriller «World War Z». Paret hadde i kjent stil med seg hele ungeflokken på tur da.

 

Eiendommen i eksklusive Richmond har innendørs svømmebasseng og trebjelker fra 1600-tallet. En kilde sier: - Brad og Angie er blitt glad i Storbritannia, så denne investeringen er ikke uventet.

 

Denne gangen er det Jolie som skal filme i England. Den første filmen hun skal gi seg i kast med, er dramaet «Maleficent», som går i innspilling neste måned. Deretter skal seksbarnsmoren slå seg sammen med ektemannen for Ridley Scott-filmen «The Counselor». Til slutt venter en film som skal regisseres av Danny Boyle, melder The Sun.

 

En kilde sier: - De elsket å være i England i fjor. De liker kulturen og er glad for at ungene kan få gå på skole der. De synes Richmond er et vakkert sted på jorden.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.153 sec - 1 pageviews