Pitt og Jolie har kjøpt øy

(16.11.2007, sist oppdatert 16.11.2007) Utskrift  Del på Facebook

En kunstig laget øy utenfor Dubai har fått celebre eiere. Brad Pitt og Angelina Jolie har sikret seg paradiset.

For at adoptivsønnen Maddox skal kunne være i kontakt med sin opprinnelige kultur, har stjerneparet Angelina Jolie og Brad Pitt (6) kjøpt et hus i Kambodsja.

 

Og nå har paret også gjort en investering til ære for datteren Zahara (2). De har sikret seg en av de kunstige øyene utenfor Dubai som er formet som Etiopia, fordi adoptivdatteren ble født i nettopp Etiopia.

 

Øya inngår i et gigantisk prosjekt: Satsingen «The World» utenfor Dubai består av 300 små øyer som til sammen danner et kart over verden.

 

Det er svenske Aftonbladet som melder at Pitt og Jolie har sikret seg «Etiopia». Nyheten har de fra det internasjonale bildebyrået All Over Press, som blant annet oppgir avisen Emirates Today som kilde.

 

Paret adopterte Zahara fra Etiopia i 2005. Stjerneparet har to gutter og to jenter: Zahara og den biologiske datteren Shiloh (1), Maddox (6) og Pax Thien (3) som er adoptert fra Vietnam.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


AcG
18.11.2007 21:33
Haha, eid da! hadde vært digg å eie en øy og kunne forma den sjæl  Razz :-P

Peter Møller
19.11.2007 09:55
Er nok tøft å ha sin egen øy, ja!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.162 sec - 1 pageviews