Pitt og Jolie flyktet fra naboens stank

(01.06.2012, sist oppdatert 01.06.2012) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt og Angelina Jolie holdt ikke ut lukten i nabolaget da nabohusets rør gikk tette.

Brad Pitt, Angelina Jolie og de seks barna oppholder seg for tiden i London mens Jolie spiller inn filmen «Maleficent».

 

Men livet i London-forstaden Richmond er ikke bare rosenrødt for den celebre familien. Naboene har hatt store rørproblemer, og paret måtte rett og slett ta med seg alle barna og rømme fra stanken, melder The Sun.

 

Familien planla å feire dronning Elizabeths diamantjubileum sammen med barna i helgen, og har meldt seg på en gatefest som er under planlegging. Men de frykter nå at lukten fra nabohuset vil forpeste hele opplevelsen.

 

En kilde sier til The Sun: - Brad og Angelina har bygget opp barnas forventninger til feiringen i helgen. De vet hvor mye dette betyr for ungene som er veldig fascinert av kongefamilien. Men etter rørproblemene ble lukten rundt huset uutholdelig. De ble redd det ville ødelegge hele helgen dersom de holdt ut, så Brad foreslo at de fant et annet sted i nærheten til problemene er fikset.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.141 sec - 1 pageviews