Pitt kjøpte nytt hus

(29.01.2010, sist oppdatert 29.01.2010) Utskrift  Del på Facebook

En av grunnene til at rykteflommen om et brudd mellom Angelina Jolie og Brad Pitt tok av, skal være at sistnevnte har kjøpt seg et nytt hus.

Huskjøpet skapte rykter om at Pitt nå ville ha seg en ungkarsbule etter å ha brutt med Jolie som han har seks barn sammen med.

 

Men ifølge kjendisnettstedet TMZ ligger det en helt annen historie bak huskjøpet.

 

Brad Pitt er nemlig interessert i godt beliggende eiendommer i Hollywood Hills, med tanke på framtiden til sine seks barn. Han er også svært interessert i oppussing og innredning, og huset han har sikret seg er ifølge TMZ ubeboelig for øyeblikket. Derfor er det lite trolig at han har kjøpt seg et tilfluktssted - men mer trolig at han har investert med tanke på framtiden og den store familien, melder nettstedet.

 

Huset skal han ha sikret seg allerede i august, lenge før ryktene om et brudd oppsto.

 

Magasinet People har for øvrig fått en kilde tett på paret i tale, som sier at Jolie og Pitt tar rykteflommen med stor ro. Ifølge kilden nøt de to en stille middag sammen på restaurant i Los Angeles samme dag som rykteflommen oppsto.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews