Pitt har fått seg en ny hobby

(09.12.2008, sist oppdatert 09.12.2008) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt er blitt svært opptatt av spiritisme, dersom vi skal tro magasinet Star.

Den 44 år gamle skuespilleren, som har seks barn med sin samboer Angelina Jolie, skal ha blitt interessert i fenomenet etter å ha sett dokumentarprogrammet «Tuning In: Spirit Channelers in America» på amerikansk fjernsyn.

 

- Brad har en slags midtlivskrise. Han spør seg de store spørsmålene, som: «Hva skal jeg gjøre med resten av livet mitt?», sier en kilde.

 

Kilden hevder videre at filmstjernen skal ha forsøkt seg på spiritisme selv. Jolie prøver visst nok å støtte ham men skal samtidig være bekymret for at han blir for opphengt i dette, hevder kilden videre til magasinet Star.

 

Pitt har også lyst til å utforske sin nye hobby i en film, men det skal ikke ha falt i god jord hos hans bedre halvdel.

 

- Brad er på jakt etter et manus om åndemaning, men Angelina er redd for at dersom han prøver å bringe dette inn i en film for folk flest, så vil de tro at han virkelig er blitt sprø, sier kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.166 sec - 1 pageviews