Pitt føler seg sårbar

(17.09.2007, sist oppdatert 17.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Hollywood-stjernen Brad Pitt er fortsatt skjelven etter at han ble overfalt av en lettere hysterisk beundrer under filmfestivalen i Venezia.

Filmstjernen ble tydelig skremt da en kvinne hoppet ut av folkemengden, brøytet seg forbi livvaktene og kastet seg i armene hans under filmfestivalen i Venezia tidligere denne måneden.

 

Pitt avslører at opplevelsen har satt en støkk i ham - og at den har fått ham til å føle seg ekstra sårbar.

 

Ifølge nettstedet BreakingNews.ie, sier han: Jeg har ikke blitt overfalt på den måten på en stund. Det forteller meg hvor sårbare vi er. Det har jeg tenkt mye på nå i det siste, men jeg kan ikke endre livet mitt på grunn av denne hendelsen.

 

Han sier videre: - Jeg har opplevd innbrudd i huset mitt også, faktisk ordner jeg opp i saker rundt et slikt innbrudd akkurat nå.

 

Pitt sier han har utviklet en spesiell radar og kan føle når det er en ubalansert person i nærheten. - Jeg føler det på meg når det er noen i nærheten som er ute av balanse, framholder han.

(©NTB)

 

 


Les alt om Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.189 sec - 1 pageviews