Pitt: - Vil ha hus i Europa

(22.10.2007, sist oppdatert 22.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt og Angelina Jolie er på jakt etter et hus i Europa så deres fire barn og fremtidige avkom kan få «en bred visjon av verden», slik Pitt uttaler i et nytt intervju.

- Selv om vi er svært nomadiske, vil vi gjerne ha en base i Europa. Der følger man bedre med på hva som skjer i verden, og det er lettere å komme seg til Afrika og Asia derfra, sier Pitt til ABCs ukebilag.

 

- Vi ønsker at barna våre skal ha en bred visjon av verden. Spania, Italia og Frankrike har mange livskvaliteter og det er sunt, sa Pitt.

 

Han og Angelina Jolie har adoptivsønnene Maddox (6) fra Kambodsja, Pax (3) fra Vietnam, Zahara (2) fra Etiopia og den 16 måneder gamle biologiske datteren Shiloh. Og de vil gjerne adoptere flere barn, slik det til stadighet spekuleres i. Nå sier Brad Pitt ifølge nyhetsbyrået AFP:

 

- Vi er fremdeles ikke ferdige. Vi er svært heldige som har midlene til å gi noen en sjanse. Men det er mer enn som så. Jeg kan ikke tenke meg livet mitt uten barna våre. Hvis noen tenker på å adoptere, så kan jeg ikke oppmuntre dem nok.

 

Nylig så det ut til Hollywood-paret hadde flyttet til New York, der de skrev inn Maddox på skolen, men nå er de tilbake i Los Angeles der Angelina Jolie spiller inn filmen «The Changeling» for regissør Clint Eastwood.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews