Pitt: - Ungene får ikke google meg

(30.01.2012, sist oppdatert 30.01.2012) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt (48) er klar over at et søk på navnet hans på internett, vil få millioner av resultater.

Det samme vil et søk på kona, Angelina Jolie, generere. Pitt vil gjerne beskytte ungene mot den enorme oppmerksomheten familien er utsatt for. Han sier i et nytt intervju:

 

- Vi har blokkert navnene våre på alle husets datamaskiner. De kan ikke google mamma eller pappa. Jeg vil ikke være avhengig av hva andre folk synes.

 

Pitt legger i intervjuet til at han og Jolie også unngår å google seg selv. - Vi legger ikke engang merke til alt oppstyret, forteller han videre ifølge filmmagasinet Hollywood Reporter.

 

Skuespilleren nærmer seg 50 - men har ikke noen midtlivskrise, ifølge ham selv. - Jeg elsker å bli eldre. Tankene blir klarere, mener han. Og utelukker ikke et bryllup i nær framtid ettersom han innrømmer at han og Jolie godt kunne tenke seg å tre inn i ektestanden.

 

- Det ser ut til å bety mer og mer for ungene, legger han til i intervjuet.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.154 sec - 1 pageviews