Pitt: - Jolie kan fortsatt være «slem pike»

(07.02.2012, sist oppdatert 07.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Hun er seksbarnsmor, såkalt Goodwillambassadør for FN og markerer seg stadig med sitt veldedige arbeid. Men Brad Pitt mener Angelina Jolie fortsatt - og alltid vil ha - en «bad girl»-side.

48-årig Pitt ble nylig intervjuet på CBS i forbindelse med frokost-TV. Der fikk han se et opptak av TV-intervjuet Angelina Jolie gjorde med programmet «60 Minutes» i fjor. Her fortalte hun at det nå bare er Pitt som får oppleve hennes «bad girl»-side.

 

- Den delen av meg har funnet sin plass. Den tilhører Brad og våre eventyr og opplevelser, sa hun.

 

Brad Pitt gliste bredt da han fikk se opptaket - og sa seg enig: - Hun er fortsatt slem pike. En herlig sådan. Men dette egner seg ikke for offentligheten.

 

Videre åpnet Pitt opp om livet på reisefot med de seks barna Maddox (10), Pax (8), Zahara (7), Shiloh (5) og tvillingene Knox og Vivienne (3) - og fortalte at barna er blitt vant til all reisingen.

 

- De har blitt vant til jet lag. Vi forflytter oss stadig og er alle mest fornøyde med å være sammen. Hjemmet vårt er alltid intakt.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.177 sec - 1 pageviews