Pitt: - Jeg startet spøken

(06.02.2012, sist oppdatert 06.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

George Clooney og Brad Pitt er kjente for å lure hverandre. Pitt forteller nå at det var han som startet den berømte «tullekrigen» - og at han har en ny kjempespøk på gang.

I et TV-intervju i forbindelse med programmet «Inside the Actors Studio» forteller Pitt at det var han som utførte det første lureriet. Det skjedde i forbindelse med en av «Oceans 11»-filmene, som ble spilt inn i Italia.

 

- Jeg sendte ut et skriv til hele den italienske filmstaben. Der sto det: «Kjære crew. Vi håper dere får det flott under filminnspillingen. Men merk at George Clooney synes dette er en vanskelig rolle for ham. Han trenger å konsentrere seg dypt. Prøv å holde dere unna, ikke forstyrr ham og se ham ikke inn i øynene. Dersom dere absolutt må snakke med ham, kall ham Daniel eller Mr. Ocean».

 

Pitt legger til: - Det pågikk i ukevis. Han taklet det fint, men ble nok litt satt ut, tror jeg. Han er jo så spøkefull og morsom på settet, og holder vanligvis stemningen oppe. Han pleier å spise med crewet. Du finner ikke en mer jordnær mann.

 

Nå har Pitt fått nyss om at Clooney planlegger en ny spøk, myntet på Pitt.

 

- Jeg vet at han har noe nytt på gang, så jeg har pønsket ut en megaspøk tilbake. Uansett hva han planlegger, så er dette verre. Det er så ille at jeg ikke er helt sikker på om jeg virkelig kan gjennomføre det.

(©NTB)

 


Les alt om Brad Pitt og George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.152 sec - 1 pageviews