Pitt: - Hardt å oppfostre seks barn

(10.09.2012, sist oppdatert 10.09.2012) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt har ingen problemer med å innrømme at det er tøffere å oppfostre seks barn enn å spille inn filmer.

Hollywood-kjekkasen har seks barn med forloveden Angelina Jolie: Maddox (11), Pax (9), Zahara (7), Shiloh (6) og de fireårige tvillinger Knox and Vivienne.

 

For tiden er Pitt ute på promoturné for den nye actionfilmen «Killing Them Softly», men Pitt forteller at actionsekvensene, som han for en stor del utfører selv, er langt fra så krevende som å holde styr på den store ungeflokken. Han forteller om livet med de seks barna:

 

- Verker jeg i kroppen? Selvsagt. Knærne er kjørt, og ryggen knirker. Å få ungene klare for skole er på alle måter like smertefullt som noe av det jeg gjorde i filmen.

 

Nylig ble også Pitt spurt om det er lenge til han og Angelina Jolie skal formalisere forholdet med et lenge varslet bryllup. Da sa han at ingenting annet var planlagt enn at det kommer til å skje. Han sa ifølge The Sun:

 

- Vi skal gifte oss. Vi har bare ikke satt dato enda. Men ungene presser på for å få fortgang i prosessen.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews