Pharrells moteikoner

(07.04.2008, sist oppdatert 07.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den norges- og plateaktuelle artisten Pharrell Williams har skuespillere som George Clooney og Brad Pitt blant sine forbilder.

Williams, som fredag 8. august spiller med sin gruppe N.E.R.D. i Middelalderparken under årets Øya-festival i Oslo, er selv kjent for sin gode smak, men synes de to skuespillerne er langt mer verdige kandidater som stilikoner.

 

- George Clooney, Brad Pitt og Robert Redford - de har alle en fremragende stilsans. Mote gjenspeiler hvem du er, hva du føler i øyeblikket og hvilken retning du tar. Det må ikke være så iøynefallende, det må ikke være så skrikende. Det må bare være deg, sier 35-åringen.

 

Pharrell kan også fortelle at han vil konsentrere seg mer om sin karriere for øyeblikket snarere enn sitt privatliv.

 

- Jeg har ikke noe sosialt liv, men det er verdt det. Det er jo ikke akkurat noe særlig kreativt og bare drive med festing - det er bare ikke noe for meg, sier han i et intervju med magasinet InStyle.

 

Trioen N.E.R.D., en forkortelse for No One Ever Really Dies, består av Chad Hugo, Pharrell Williams og Shay. Nytt album er ventet i løpet av våren.

(©NTB)

 


Les alt om Brad Pitt og George Clooney!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.181 sec - 1 pageviews