Pax fikk møte bestemor

(22.11.2011, sist oppdatert 22.11.2011) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie og Brad Pitt sørget for at deres åtte år gamle adoptivsønn Pax fikk møte sin biologiske bestemor i Vietnam.

Pax ble adoptert fra et barnehjem i Ho Chi Min-byen i 2007. Og da storfamilien nylig besøkte det eksklusive feriestedet Six Senses sørøst i Vietnam, ble det tid til familiegjenforening med bestemoren Nhan Dung.

 

- Det var et dagsbesøk. Nhan så frem til det fordi Pax har bodd så mange år utenlands, sier en kilde til Us Weekly.

 

Den fargerike barneflokken, der Maddox (10) kommer fra Kambodsja og Zahara (6) fra Etiopia, er ivrige etter å lære om hverandres opprinnelige kulturer.

 

- De er også stolte av sine egne, sa Angelina Jolie, som har ansatt spesiallærere for å sikre seg at adoptivbarna ikke glemmer sine første språk. Hun har fortalt hvordan barna kjenner hjemlandenes flagg så vel som kultur og musikk.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.307 sec - 1 pageviews