Passet på Brad Pitt

(14.09.2008, sist oppdatert 14.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren Brad Pitt ble godt tatt vare på da hotellet han bodde på i Toronto ble evakuert forrige uke.

Brad Pitt var på hotellet Park Hyatt for å forberede seg til sin opptreden på filmfestivalen i Toronto da hotelledelsen bestemte seg for å evakuere hele hotellet da en brann brøt ut i nabobygget.

 

Da trådte Pitts sikkerhetsteam til for å forsikre seg at den berømte skuespilleren kunne evakueres uten trøbbel og samtidig unngå et medieoppstyr.

 

- Det var totalt kaos. Sikkerhetsteamet hans bestemte seg resolutt for å evakuere han fortest mulig for å unngå alle mulige trusler. Han ble omringet av åtte sikkerhetsfolk og fire politimenn. Det var helt galimatias - som om han var president eller noe, sa et øyenvitne til Life + Style Magazine.

 

Pitt returnerte uskadd til hotellrommet sitt to timer senere.

(©NTB)

 

 


Les alt om Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews