Paparazziene klare for Beckhams

(12.01.2007, sist oppdatert 12.01.2007) Utskrift  Del på Facebook

Fotografene er klare for å motta familien Beckham i Los Angeles.

Da David Beckham torsdag kunngjorde at han forlater Real Madrid og satser på Los Angeles Galaxy, var det ikke bare fotballinteresserte som fulgte med - men også en hel yrkesgruppe: Paparazzifotografene.

 

Kjendisnettstedet TMZ kontaktet en rekke ledende paparazzi-fotobyråer, og alle var samstemt om at familien Beckham vil få en svært spesiell - og ubarmhjertig - oppmerksomhet fra fotografene fra det minuttet de lander.

 

- Alle de store byråene vil sende en del fotografer over bare for deres skyld, fastslår en kilde, mens en anerkjent paparazzifotograf erklærte at Beckham-parets vennskap med Tom Cruise og Katie Holmes vil gjøre dem enda mer attraktive som fotografiske målskiver. De vil også bli minst like iakttatt gjennom kamerasøkerne som Brad Pitt og Angelina Jolie, om ikke mer, ble det lovet.

 

For ekteparet David og Victoria Beckham vil dette neppe bety noe, de er vant til å bli forfulgt hjemme i England - der de er minst like i fokus som kongehuset og mer enn noe annet kjendispar. Spania har bare vært et lite pusterom for dem.

 

Og kanskje den europeiske typen fotball vil få litt mer oppmerksomhet i kjølvannet også?

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews