Paparazzien Pitt

(26.08.2008, sist oppdatert 26.08.2008) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt debuterer som kjendisfotograf - og har fotografert kjæresten og barna til førstesiden av bladet W.

Det er i novemberutgaven at bildene vil stå på trykk. Ifølge Fashion Week Daily har Brad Pitt fotografert storfamilien sin på deres franske tilholdssted, slottet Chateau Miraval, i forrige uke.

 

Brad Pitt har aldri lagt skjul på fotointeressen sin, og Angelina Jolie skal nylig ha gitt ham et kamera i bursdagspresang.

 

Forrige gang han gjorde noe for bladet W, var i 2005 da han og Angelina Jolie var i ferd med å spille inn filmen «Mr & Mrs. Smith» sammen, der de falt for hverandre også etter at filmkameraene var slått av. Da var det ikke Pitt selv som trykket på utløseren, det gjorde fotografen Steven Klein - men Pitt var med på å utforme ideen bak , og fungerte som medregissør.

 

Særlig over et av bildene fra 2005 er det et fremtidssus: Der sitter Angelina og Brad rundt bordet sammen med «sine» fem modellbarn mens de holder hender og ber bordbønn - det hele stylet anno 1963.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.172 sec - 1 pageviews