Octavia Spencer blir satt ut av stjernemøter

(14.02.2012, sist oppdatert 14.02.2012) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Octavia Spencer er blitt en verdensstjerne etter suksessen med filmen «Barnepiken».

Selv fikk hun pris i kategorien beste kvinnelige birolle under søndagens Bafta-prisutdeling, og hun fikk samme pris da SAG-prisene ble delt ut i januar.

 

Men selv om hun nå har krøpet opp i toppsjiktet hva gjelder skuespillere i Hollywood, blir hun fortsatt satt ut av spill når hun møter store stjerner. I et intervju med Bang Showbiz sier hun: - Å gud, ja, jeg blir fortsatt starstruck! Jeg så Jim Broadbent og jeg våget ikke engang gå bort å fortelle ham hvor mye jeg ser opp til ham. Og Daniel Radcliffe? Beklager, men jeg mister munn og mæle. Jeg så jo fyren vokse opp!

 

Brad Pitt og George Clooney, derimot, er hun visst nok blitt vant til å omgås.

 

- Brad og George ja, vi er gamle venner nå. Jeg møtte dem i desember og det føles som om jeg har kjent dem gjennom hele karrieren.

 

Om sitt eget store gjennombrudd, sier hun: - All oppmerksomheten er overveldende. Jeg liker å holde en lav profil og bruker ikke mye sminke eller høye sko. Jeg kan godt leve med litt mindre oppmerksomhet, men betyr det færre tilbud så skal jeg nok klare både sminke og sko med hæler!

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.164 sec - 1 pageviews