Nye babyrykter for Jolie og Pitt

(21.04.2009, sist oppdatert 21.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Magasinet Star hevder stjerneparet Angelina Jolie og Brad Pitt venter barn igjen.

Det vil i så fall bli Hollywood-parets sjuende barn. Skuespilleren skal ifølge kilden magasinet har vært i kontakt med, være nærmere tre måneder på vei.

 

- Ja, Angie er gravid igjen. De har prøvd å bli gravid i flere måneder, men det var likevel et sjokk for henne da det skjedde. Brad og Angie har kranglet en del i det siste, hun trodde ikke det var mulig, sier kilden - som angivelig beveger seg i parets nære krets. Kilden legger til: - Hun er svært glad. Hun visste at hun var gravid lenge før testen slo ut.

 

Om ryktene om graviditeten medfører riktighet, kan bare tiden vise. Jolie og Pitt har ikke for vane å annonsere slikt til pressen.

 

Paret har seks barn sammen; tre av dem er adoptivbarn, tre er biologiske barn.

 

For tiden spiller Angelina Jolie inn en ny spionthriller, med tittelen «Salt». Her gjør skuespilleren angivelig mange av stuntene selv. Nettstedet hollyscoop.com betviler sterkt ryktene om en ny graviditet, ettersom skuespilleren nylig ble observert på filmsettet mens hun dinglet ut av et vindu, med et tau rundt livet.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.171 sec - 1 pageviews