Nye adopsjonsrykter for «Brangelina»

(15.08.2007, sist oppdatert 15.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Flere britiske tabloidaviser mener Angelina Jolie og Brad Pitt planlegger å adoptere ei afrikansk jente.

Et fjerde adopsjonsbarn skal være i tankene til stjerneparet, melder The Daily Mail.

 

Paret vil gjerne ha en søster som to år gamle Zahara kan identifisere seg med, og har derfor vendt blikket mot Etiopia, hvor Zahara ble født.

 

Paret har også adoptert Maddox fra Kambodsja (5) samt Pax Thien fra Vietnam. Dessuten har de en biologisk datter sammen: Shiloh Nouvel (15 måneder).

 

Da Pax Thien ble adoptert tidligere i år, var det ikke minst for at Maddox skulle vokse opp med et søsken fra et asiatisk land. Nå vil de også at Zahara skal få noen å identifisere seg med. Ifølge The Daily Mail skal Hollywood-paret vende tilbake til Etiopia i november i år. En kilde sier:

 

- Brad og Angie har ikke gjort det til noen hemmelighet at de gjerne vil utvide sin «regnbuefamilie». Men de er nøye på å la hvert nytt barn få tid til å bli fullt ut integrert i familien, og virkelig bli en del av familien før de adoptere et nytt familiemedlem.

 

Kilden sier videre: - Det er særlig Angelina som føler at Shiloh vil vokse opp og se familielikheter, og at Maddox og Pax også vil føle en forbindelse. Zahara har på sin side ingen å identifisere seg med i sitt nærmiljø.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews