Norton utelukker ikke Pitt-gjenforening

(18.04.2011, sist oppdatert 18.04.2011) Utskrift  Del på Facebook

Edward Norton vil gjerne gjenforenes på filmduken med Brad Pitt.

De to skuespillerne kom godt ut av det med hverandre da de spilte mot hverandre i «Fight Club» (1999) - men har siden ikke hatt roller i samme filmer. Norton håper imidlertid det vil skje i nær framtid.

 

- Det er absolutt mulig. Vi snakker om det, men å få meg og Brad i samme prosjekt er kompliserte greier, framholder han i et intervju med The Independent - og snakker videre om timeplaner som ikke går opp.

 

Norton sier imidlertid at det viktigste for et rollevalg er at det har noe nytt og spennende over seg.

 

- Jeg må nok si at jeg trekkes mot prosjekter som tar pulsen på samtiden eller filmer som håndterer komplekse temaer. Det er slike filmer som har betydd mest for meg.

 

- Du har disse kapitlene i livet, og jeg har aldri vært av dem som har hatt en overordnet plan. Jeg har bare fulgt en slags strøm. Du kan ikke kontrollere alt som skjer. Du har valg men jeg kan ikke se hvordan jeg kunne valgt annerledes, sier han videre om sin karriere.

(©NTB)

 


Les alt om Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews