Medfanger: - Paris er redd

(07.06.2007, sist oppdatert 07.06.2007) Utskrift  Del på Facebook

Ifølge medfanger er livet hardt for den fengslede rikmannsdatteren Paris Hilton.

Det er ikke akkurat Hilton-standard på cellen hvor Paris Hilton for tiden oppholder seg. Den vevre stjernen fryser og er deprimert på cellen hvor hun har sittet fengslet siden søndag.

 

Medfanger lekker til bladet People samt til nettstedet TMZ at det er en usminket versjon av jetsettfenomenet som lusker seg til og fra cellen. Ifølge øyevitner skal hun ha hatt det dårlig helt siden hun ankom, og særlig mandag da besøkstiden med advokat og psykolog var over. Hun skalv på hendene da hun ble ført tilbake til cellen.

 

Hilton har vært tre dager i fengsel nå, og det største problemet hennes er visst nok at hun er redd - og at cellen holder en ganske lav temperatur.

 

- Hun ser ustelt ut, bruker ingen sminke og håret er tjafsete. Paris gråt seg igjennom de første to nettene, hevder en kilde som også mener at både lys og bråk fra medfanger holder henne våken mestparten av natten.

 

Underholdningstilbudet skal også være dårlig. Tolv celler deler en TV, som de kan se på gjennom cellevinduet. For tiden er det Brad Pitt-filmen «Troy» som vises.

 

Samtidig har det versert rykter om at Paris Hilton snart blir løslatt på grunn av eksemplarisk oppførsel. Torsdag morgen var ryktene så sterke at paparazzifotografer og TV-team stimlet sammen utenfor kvinnefengslet i Lynwood, Los Angeles.

(©NTB)

 


Les alt om Brad Pitt og Paris Hilton!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.204 sec - 1 pageviews