Maddox skal lære fransk

(06.09.2007, sist oppdatert 06.09.2007) Utskrift  Del på Facebook

Maddox Jolie Pitt, adoptivsønnen til Angelina Jolie og etter hvert Brad Pitt, har nå begynt på fransk skole i New York.

Han begynte denne uken på Lycee Francais de New York, en privatskole der skolepengene beløper seg til over 100.000 kroner i året og undervisningen skjer på fransk. Både Angelina og Brad dukket opp i skolegården tirsdag for å følge eldstesønnen på skole.

 

- De var akkurat som normale foreldre, fastslo et øyenvitne til New York Post.

 

Hvorfor Maddox skal lære fransk, kan ha sammenheng med Angelinas ønske om å flytte familien til et land hvor de får være mer i fred for pressen. Hun uttalte nylig til det franske bladet Public at hun vurderte Frankrike.

 

Angelina har også sagt at hun liker å flytte mye på seg og familien for å slippe mediefokus, noe som ifølge The National Ledgers kilder skal ha forårsaket gnisninger i forhold til kjæreste og barnefar Pitt - som synes det er trist å se barnas konstante jetlag.

 

Selv ønsker Pitt å bo i Los Angeles, noe Angelina Jolie er sterkt imot. Den stadig voksende familien har det siste året tilbrakt mye tid i leiligheten hun lenge har eid på Upper West Side i New York. Og tirsdag kveld tok pappa Pitt Maddox på baseballkamp med New York Yankees.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.185 sec - 1 pageviews