Livvakt med bokplaner om Jolie og Pitt

(27.04.2009, sist oppdatert 27.04.2009) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie og Brad Pitt har hyret en advokat i et forsøk på å få en tidligere livvakt til å holde munn.

En mann som tidligere arbeidet som livvakt for Jolie og Pitt skal ha planer om å skrive bok om sine opplevelser med det celebre Hollywood-paret.

 

Mickey Brett har gitt uttrykk for at han ønsker å avsløre detaljer fra tiden da Jolie og Pitt var hans arbeidsgivere, skriver nydailynews.com.

 

Men skuespillerparet vil det annerledes. De skal ha vært i kontakt med både amerikanske og britiske advokater, og er visst nok svært bestemt på å få stoppet bokplanene.

 

Den amerikanske advokaten Marty Singer er angivelig på saken, og mener Brett ikke er en troverdig kilde, men en notorisk løgner med dårlig rulleblad. Han sier også at Brett ifølge en kontrakt ikke har lov til å røpe en eneste ting om superparet han en gang arbeidet for.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.212 sec - 1 pageviews