Leser eventyr for Angelinas barn

(28.08.2007, sist oppdatert 28.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Skuespilleren Morgan Freeman har påtatt seg en ekstrajobb - som eventyrforteller for barna til Angelina Jolie og Brad Pitt.

Oscar-vinneren, som for tiden spiller inn filmen «Wanted» med Jolie, er blitt svært populær hos Maddox (6), Pax, (3), Zahara, (2) og 15 måneder gamle Shiloh og sender dem inn i drømmeland med sin beroligende stemme.

 

Ungeflokkene spør visstnok mamma hver kveld om «onkel Morgan» kan komme og lese for dem på senga og er henrykt når Freeman dukker opp.

 

- Det har aldri vært lettere å få dem til køys enn nå, har Angelina sagt til en venn ifølge Femalefirst.

 

 

Nå har hun spurt Morgan Freeman om han ikke kan spille inn flere av eventyropplesningene sine, så ungene hennes ikke vil savne ham så fælt når opptakene av «Wanted» er ferdig.

 

Nylig kom det for en dag at Angelina og Brad har bestemt seg for å prøve å få nok et barn sammen.

 

- De har bestemt seg for at tiden er moden for en familieforøkelse. Brad krysser fingrene og håper på en gutt, sier en kilde.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.183 sec - 1 pageviews