Jon Voight: - Gjenforeningen var vidunderlig

(25.02.2010, sist oppdatert 25.02.2010) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolies far snakker nå om gjenforeningen med datteren.

Angelina Jolie er i Italia for å spille inn en ny film, og det er her gjenforeningen med skuespillerpappaen Jon Voight har funnet sted.

 

Jolie har hatt et vanskelig forhold til faren siden 2002, da Voight uttalte under et TV-intervju at datteren hadde «alvorlige mentale problemer».

 

Men søndag var han på plass i Venezia og tilbrakte tid sammen med datteren, samboeren hennes Brad Pitt og deres seks barn.

 

Ifølge nettstedet TMZ har Voight bare godord å komme med etter gjensynet. - Det var godt. Vi brukte kvalitetstid sammen. Jeg vil ikke snakke for mye om det, men det var vidunderlig.

 

Han legger heller ikke skjul på at han er glad i Brad Pitt, og sier: - Han er kanskje ikke nominert i kategorien Beste mannlige skuespiller i år, men jeg synes alt han gjør er utmerket.

 

Pitt gis en god del av æren for gjenforeningen, ettersom han skal ha oppmuntret Jolie til å ta kontakt med faren sin igjen.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.165 sec - 1 pageviews