Jolies ekstreme diett

(11.03.2009, sist oppdatert 11.03.2009) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie skal prøve å gå ned nær ti kilo i vekt på 21 dager.

Den 33 år gamle skuespilleren skal være desperat etter å slanke seg i forkant av sin kommende film «Salt», der hun spiller en CIA-agent som blir tvunget til å forkle seg som en mann.

 

- For å spille en mann overbevisende, er Angelina fast bestemt på at hun må få bort kurvene sine, sier en kilde.

 

Hun skal være så oppsatt på dette at hun skal være villig til å prøve noe som heter Martha?s Vineyard Detox Diet. Brukere av den ekstreme dietten, som var populær i Hollywood i 2007, drikker væske hver annen time for å rense kroppen. Det er ikke tillatt å innta fast føde.

 

Jolie skal ha startet dietten tre dager før Oscar-utdelingen 22. februar og føler seg allerede svak og svimmel.

 

- Hun prøver å komme seg gjennom de 21 dagene, men det er tøft. Hun har gått ned noe over 3,5 kilo, men har nå begynt å spise små måltider siden hun begynte å føle seg svak, sier en kilde til det britiske magasinet Grazia.

 

Angelinas partner Brad Pitt, som hun har seks barn sammen med, skal være så lei av hennes nye diett at han stormet ut av huset de leier på Long Island i forrige uke.

 

- Brad sa til henne at hvis hun fortsatte med dietten, så kom han til å holde seg unna. Så begynte hun å skrike til ham om en oppgave. Han følte at uansett hva han gjorde eller sa, så var det galt, så han dro til Los Angeles for å lette på trykket sammen med noen kamerater. Han mener at dietten både er farlig og unødvendig, sier en venn av paret.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews