Jolies afrikanske adopsjon

(21.01.2008, sist oppdatert 21.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Filmstjerneparet Angelina Jolie (32) og Brad Pitt (44) skal adoptere enda ei jente fra Afrika.

Paret, som allerede har adoptert to år gamle Zahara fra Etiopia, håper å kunne besøke afrikanske barnehjem i løpet av påsken i mars for å finne en annen datter.

 

- De skaper en stor familie og vil fortsette å adoptere så lenge som de har muligheten til det, sier Angelinas bror James Haven.

 

Ekteparet, som allerede har tre adopterte barn - Maddox (6) fra Kambodsja, Pax Fra Vietnam (4) og Zahara (2) - og i tillegg til sin 20 måneder gamle biologiske datter Shiloh, har sverget å trappe ned på sin hektiske virksomhet slik at de kan ta seg av nok et barn.

 

- Angie og Brad snakker om hvor mye de har lært av barna sine. På mange måter reddet Angie livet til Zahara og det er så mange flere barn hvis liv hun kunne redde og hun snakker om det hele tiden, sier broren James til den britiske avisa Daily Mirror.

 

Angelina har tidligere snakket om at hun ønsker seg en «balansert» flerkulturell familie.

 

- Burde man balansere rasene, slik at det er en annen afrikansk person i huset for Zahara, slik som det er en annen asiatisk person i huset for Mad? Vi synes det. Shiloh har jo Brad og meg å se på, sa hun i fjor.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.163 sec - 1 pageviews