Jolie viste fram babykul

(25.02.2008, sist oppdatert 25.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie og Brad Pitt har ikke bekreftet at de venter barn. Men det var liten tvil om parets lykkelige omstendigheter da de viste seg sammen nylig.

Angelina Jolie stilte i en trang sort kjole da hun og Pitt besøkte film-festivitasen Spirit Awards i Santa Monica lørdag.

 

Magen bulte så pass mye at flere amerikanske medier mener det minst må være tvillinger på vei. Det innebærer i så fall at Jolie og Pitt blir seksbarnsforeldre. Jolie fødte datteren Shiloh i mai 2006. Skuespilleren har videre tre adoptivbarn sammen med Pitt: Maddox (6), Pax (4) og Zahara (3).

 

Pitt har tidligere uttalt at han kan tenke seg en barneflokk på størrelse med et fotball-lag. Og da Jolie ble intervjuet av Jon Stewart på hans talkshow i fjor, avslørte hun at antall barn hun ønsker seg varierer fra mellom 7 og 13.

 

Den nye graviditeten skal ifølge ukebladet Star være resultatet av en fertilitetsbehandling.

 

- De begynte å gå til legen i sommer. Jeg tror at de har gått igjennom to eller tre behandlinger. Den siste fungerte, sier en kilde til bladet.

 

Og tvillinger er ikke et fremmed fenomen i Pitts familie. Brads søster Julie og hennes mann Rob har tvillingdøtre, forteller kilden.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.156 sec - 1 pageviews