Jolie vil prøve europeisk film

(01.09.2008, sist oppdatert 01.09.2008) Utskrift  Del på Facebook

Den amerikanske skuespilleren Angelina Jolie drømmer om å få spille i en europeisk film, og ser for seg en rolle i en fransk-språklig produksjon om et par år.

- Ingen har spurt meg ennå, men jeg er veldig interessert i det. Det kommer flere og flere flotte filmer fra Europa enn fra noen annen kultur, sier Jolie ifølge nyhetsbyrået AFP.

 

Jolie kjøpte nylig et hus i Frankrike sammen med samboeren Brad Pitt, og sammen har de jobbet med å lære seg fransk de siste to årene.

 

- Når jeg virkelig har lært meg språket, så vil jeg kanskje prøve meg på en fransk film om noen år, sier Jolie, som fødte tvillinger i juli. Men når hun skal slappe av, ser hun ikke film.

 

- Når vi ser på filmer sammen sovner jeg som regel, eller setter på pause så jeg kan ta meg av barna. Jeg vil heller lese eller lære noe eller reise for å oppleve noe nytt, sier hun.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.170 sec - 1 pageviews