Jolie vil ha flere barn

(15.01.2008, sist oppdatert 15.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Ifølge flere amerikanske medier planlegger Angelina Jolie og Brad Pitt familieforøkelse om kort tid.

Paret håper å få sitt andre biologiske barn, melder det amerikanske magasinet OK!. En kilde nær dem sier imidlertid at det ikke er bare å bli gravid når man er en travel filmstjerne. Man må nemlig planlegge det hele, slik at det ikke krasjer med filminnspillinger. Men ifølge magasinet har Jolie full kontroll.

 

- Angelinas stab har gjort det klart for filmprodusenter at hun ikke vil være tilgjengelig for å promotere sin nye film «Wanted» visse dager i juni. Da vil hun nemlig ha fullt fokus på å forsøke å bli gravid, sier kilden.

 

Jolie (32) fødte datteren Shiloh i mai 2006. Skuespilleren har videre tre adoptivbarn sammen med Pitt: Maddox (6), Pax (4) og Zahara (3).

 

Skuespilleren har flere ganger gjort det klart at hun ikke ønsker å stoppe med fire barn. Da hun besøkte Jon Stewarts talkshow nylig, avslørte hun at antall barn hun ønsker seg varierer mellom 7 og 13.

 

- Jeg har alltid ønsket meg en stor familie og Brad vil det samme. Vi koser oss med barna våre. De er så store personligheter og det å se dem vokse opp er utrolig spennende, har hun uttalt ifølge nettstedet Female First.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.151 sec - 1 pageviews