- Jolie vil ha alle verdens tradisjoner i bryllupet

(10.05.2012, sist oppdatert 10.05.2012) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie skal se for seg et bryllup med ulike etniske tradisjoner innbakt, når hun gir Brad Pitt sitt ja.

Skuespilleren forbereder seg nå på å gå til alters, etter et mangeårig samboerskap med Brad Pitt som blant annet har medført en rimelig stor barneflokk, som teller seks barn.

 

Hun og Pitt har adoptert barn fra både Kambodsja, Etiopia og Vietnam, og Jolie vil nå at barna skal se foreldrene smis i hymens lenker med tradisjoner og skikker fra alle verdenshjørner representert, dersom vi skal tro magasinet Closer.

 

En kilde sier: - Hun vil at de skal legge inn etniske innslag i bryllupet, og vise tradisjoner fra hele verden når seremonien går av stabelen.

 

Ifølge samme publikasjon, er Pitt mer av den konservative typen når det kommer til bryllupet som skal arrangeres i deres franske slott til sommeren.

 

- De er enige om det essensielle, som at dette skal bli en stor fest for familie og venner. Brad er tradisjonell der Angelina er alternativ. Brad ser for seg en mer tradisjonell seremoni, med middag, taler og fest.

 

Så gjenstår det å se hva paret, som kanskje er Hollywoods mest celebre stjerneparet for tiden, lander på.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.289 sec - 1 pageviews