Jolie vil forsvinne fra filmen

(14.11.2008, sist oppdatert 14.11.2008) Utskrift  Del på Facebook

Seksbarnsmor Angelina Jolie sier at hennes dager som skuespiller er talte.

- Jeg planlegger ikke å være skuespiller så mye lenger. Jeg er klar til å gjøre noen ting nå, og så forsvinne sakte ut og gjøre meg klar til å bli bestemor en dag, sier hun til BBC.

 

Jolie (33) er for tiden å se i Clint Eastwood-regisserte «The Changeling». Nå vil hun jobbe noen få måneder til, og så ta et års fri.

 

- Jeg vil ikke jobbe mer for kanskje et helt år. Så kanskje jeg vil gjøre det en gang i året, så kanskje en gang hvert tredje år, sier hun om sin fremtidige karriere på lerretet.

 

- Jeg har mange barn, og et stort ansvar for å være sikker på at de vokser opp riktig og at vi er der for dem, sier Angelina Jolie, som ikke bekymrer seg så mye om fremtiden økonomisk - når hun er partner med suksessfulle Brad Pitt (44).

 

- Jeg er ikke så bekymret at jeg ønsker å holde dette tempoet og forsøke å være noe, og være en kjendis og en vellykket skuespiller for alltid. Det er flott, men alt har sin tid, og jeg kommer forhåpentligvis ikke til å trenge å gjøre dette senere i livet.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.173 sec - 1 pageviews