Jolie tok med barna til Ungarn

(05.10.2010, sist oppdatert 05.10.2010) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt er i gang med å spille inn filmen «Moneyball» i Boston. Dermed har Angelina Jolie tatt med seg parets barn til Ungarn.

Alle barna har fulgt med på lasset når Jolie (35) nå har gått i gang med å regissere sin første film, melder magasinet People.

 

- Angelina har fått de to eldste innskrevet på en eliteskole som er fransk-amerikansk, og de vil møte opp her fra neste uke, sier en kilde til ukebladet om Pax og Maddox.

 

- Skolen har barnehage også, hvor Zahara og Shiloh skal være, framholder kilden videre. Det vites imidlertid ikke hvor de to yngste barna skal oppholde seg, men det er ikke usannsynlig at tvillingene blir passet av en barnepike på dagtid, mener People.

 

Det rapporteres også at Jolie stadig vekk er ute og farter i Budapest og omgås lokale innbyggere.

 

- Hun ruslet rundt i nærmiljøet, rakte ut hånda og hilste på alle hun traff - og introduserte seg selv. Som om vi ikke visste hvem hun var! sier kilden videre.

 

Den bosniske skuespilleren Zana Marjanovic (27) skal spille hovedrollen i Angelina Jolies første spillefilm - en film som beskrives som en slags moderne Romeo og Julie-historie, om en serbisk mann og en bosnisk kvinne som finner hverandre under opptakten til krigen i Bosnia.

 

I tillegg til å regissere, har Jolie også skrevet manuset og produserer filmen. Opptakene pågår i Budapest og avsluttes i Sarajevo i Bosnia-Hercegovina i november.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews