Jolie tar filmpause

(23.05.2007, sist oppdatert 23.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie tar en pause fra Hollywood for å være mer sammen med barna.

Firebarnsmoren sier hun merker kjøret og ønsker mer tid med samboer Brad Pitt og barna Maddox, Pax, Zahara og Shiloh.

 

- Jeg skal jobbe denne sommeren og skal til Praha noen måneder. Så tar jeg fri en periode og så to måneders arbeid. Deretter blir det pause ett helt år.

 

Likevel har Jolie nylig signert avtaler om å spille hovedrollen i «The Changeling» og «Atlas Shrugged», filmer som begge er satt opp med premierer neste år.

 

Men akkurat nå er det Cannes som gjelder. Torsdag er det verdenspremiere på «Oceans 13» i festivalbyen og siden Pitt har en rolle i filmen, befinner de to seg fortsatt på det eksklusive Hotel du Cap.

 

Jolie ble observert i lobbyen denne uka, men var ikke god å få øye på siden hun var så ujålete kledd. Men da hun reiste seg for å hilse på Matt Damon og hans kone Luciana, var det ikke tvil om at det var Angelina.

 

Like etter ankom Brad Pitt i følge med George Clooney, Don Cheadle, Andy Garcia og Ellen Barkin, som alle spiller i «Oceans 13».

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.203 sec - 1 pageviews