Jolie sugen på de rareste ting

(08.02.2008, sist oppdatert 08.02.2008) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie sies å være gravid. Det hevdes dessuten at Hollywood-stjernen venter tvillinger, og at kroppen skriker etter de rareste ting.

Den mulige graviditeten har i så fall fått uante ringvirkninger for en av verdens mest fotograferte filmyndlinger, Angelina Jolie - som fra før har fire barn, tre adopterte og et biologisk, med Brad Pitt.

 

Skuespilleren skal ha fått sug etter de rareste smakskombinasjoner, melder det amerikanske magasinet OK! Ifølge en kilde nær henne går det for tiden i løkringer, sennep og sjokolade. Fritert mat og godteri går ned på høykant, gjerne på én gang, hevder kilden videre.

 

- Hun har spist løkringer med sennep og en eske sjokolade i løpet av samme måltid. Og hun fråtser i muffins bakt av barna, sier en kilde som magasinet OK! hevder er en nær venn av filmskuespilleren.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.188 sec - 1 pageviews