- Jolie sier ja i juni

(21.04.2008, sist oppdatert 21.04.2008) Utskrift  Del på Facebook

Nye rykter vil ha det til at Angelina Jolie (32) og Brad Pitt (44) satser på et junibryllup.

Paret skal ifølge kilder gi hverandre sitt ja under en intim og ikke-religiøs seremoni hjemme i sitt Santa Barbara-hjem, med bare familie og nære venner til stede.

 

Gravide Jolie skal ifølge en kilde ha spurt sin far, skuespilleren John Voight, om å følge henne opp til alteret, ettersom de to er på talefot igjen etter en årelang feide som hadde sin rot i at Jolie mente faren var for løsmunnet i møte med pressen. Voight hentydet blant annet at datteren hadde mentale problemer under et TV-intervju i 2002.

 

- De begynte å snakke sammen på telefon igjen i januar, og nå har Angelina bedt John om «å gi henne bort». Da hun og Brad begynte å snakke om å gifte seg, ble det opplagt at hun måtte skvære opp med faren sin, sier en kilde ifølge nettstedet Female First.

 

- George Clooney og Matt Damon kommer, men bortsett fra disse to blir bryllupet en Hollywood-fri sone. Brad og Angelina vil ikke at noen skal vite om bryllupet heller, før de ankommer. I stedet vil de lansere det hele som en grillfest for å markere bursdagene til Angelina og Shiloh, sier kilden videre.

 

Paret har tre adoptivbarn, Maddox (6), Pax (4), Zahara (3) - samt den snart to år gamle biologiske datteren Shiloh.

(©NTB)

 
Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.174 sec - 1 pageviews