Jolie ringte til pappa

(03.01.2008, sist oppdatert 03.01.2008) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie har i en årrekke snudd ryggen til sin far og skuespillerkollega Jon Voight, men 1. juledag brøt hun isen og ringte til ham.

De to har ikke snakket sammen siden Voight sa i et TV-program i juni 2002 at han håpet Jolie forsøkte å få hjelp for sine «alvorlige følelsesmessige problemer».

 

Voight (69) har siden prøvd å komme på talefot med datteren igjen og i desember i fjor omtalte han henne i rosende ordelag.

 

- Jeg er veldig imponert over Angelinas arbeid, med de humanitære greiene, og hun er en storartet skuespiller. Jeg tenker alltid på Brad og ungene. Det er dit jeg sender kjærligheten min, sa han.

 

En kilde sier til National Enquirer at Jolie ringte til faren sin mens hun tilbrakte julen i New Orleans med sin samboer Brad Pitt og deres fire barn.

 

- Det var en kort samtale, men det betydde svært mye for dem begge. Det var noe de begge kan bygge videre på, og Jon kunne ikke få sagt nok positivt om sin datters grep på livet, sier en bekjent av familien.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.175 sec - 1 pageviews