Jolie om vekttap og morens bortgang

(19.12.2007, sist oppdatert 19.12.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie sier at hennes dramatiske vekttap ble utløst av morens dødsfall.

Den 32 år gamle skuespilleren mistet sin mor Marcheline Bertrand i januar da hun tapte kampen mot livmorkreft.

 

Datteren sier nå at den følelsesmessige påkjenningen ble så stor at kiloene rant av henne og insisterer på at det overhodet ikke har noe med et ønske om å se tynn ut.

 

- Jeg har alltid vært slank og i år mistet jeg min mor og jeg har gjennomgått mye. Det som er foruroligende er at folk i stedet for å si at «det ser ut som et menneske som faktisk bearbeider noe, noe som har med følelser å gjøre», så spør deg seg: «Får hun på seg trange jeans og ser hun tynn ut?».

 

- Jeg vil at folk skal forstå at jeg ikke er en som prøver å se tynn ut, men bare en som forsøker å komme seg gjennom et vanskelig år.

 

Hun avslører også at hennes partner Brad Pitt var «eksepsjonell» da moren døde.

 

- Han er min beste venn og da min mor gikk bort, var han så god mot meg. Han satt sammen med meg og holdt meg i hånden. Da hun var død, satt han oppe hele natta sammen med meg og min bror og spurte oss om vår mor og fikk oss til å fortelle morsomme historier om henne. Han klarte å sette søkelyset på all den kjærligheten og gleden vi var heldig nok til å ha. Han var helt utrolig, sier Jolie i et intervju med magasinet Grazia.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken 
Req.time: 0.158 sec - 1 pageviews