Jolie og Pitt sikter på skuespillerkarriere for datteren

(26.08.2009, sist oppdatert 26.08.2009) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie og Brad Pitt vil at deres datter Shiloh skal bli skuespiller.

Paret vurderer ifølge en kilde å sende den tre år gamle jenta på dramaskole når hun er gammel nok så hun kan få trent seg opp.

 

- Shiloh er det mest berømte barnet i Hollywood og var den første babyen som ble laget som voksfigur hos Madame Tussauds, sier kilden videre ifølge Daily Star.

 

Shiloh - som spilte i «Den fantastiske historien om Benjamin Button» sammen med sin far Brad - har også tydeligvis blitt bitt av skuespillerbasillen, og skal angivelig ha sagt til sine venner at hun vil bli akkurat som sine foreldre.

 

- Shiloh er en blanding av de to vakreste skuespillerne i verden - hun ble født til å bli stjerne. Brad og Angelina var litt bekymret for hennes interesse for skuespill, men de har bestemt seg for å la barna sine få følge sine drømmer, sier kilden videre til den britiske sladreavisen.

(©NTB)

 

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews