Jolie og Pitt på helikoptertur

(27.08.2007, sist oppdatert 27.08.2007) Utskrift  Del på Facebook

Brad Pitt (43) og Angelina Jolie (32) var i New York i helgen og brukte tiden godt.

Ungene fikk seg en hotdog og en runde eller to med karusellen i Central Park på Manhattan. Selv valgte det miljøbevisste stjerneparet å fly med helikopter til fasjonable The Hamptons for å kaste glans over en gallamiddag som ble arrangert for å samle inn penger til gjenoppbyggingen av New Orleans etter orkanen Katrinas herjinger.

 

I forkant hadde de overlatt Maddox, Pax Thien, Zahara og Shiloh Nouvel til barnepiker i hotellet i New York. Begge var kledd i hvite gevanter da de fløy fra Manhattan til Westhampton. Der tok de en taxi til Jane Rosenthal og Craig Hatkoff hjem i Watermill, ekteparet som startet Tribeca Film Festival sammen med Robert De Niro.

 

Christie Brinkley, Ellen Barkin og Jimmy Buffett var blant gjestene og Pitt holdt selv en tale der han oppfordret folk til å hjelpe flomofrene, melder New York-avisa Daily News.

 

De mer enn 50 gjestene fikk først cocktails fulgt av middag, en buffet med lam, laks og maispudding, alt servert i et stort partytelt dekorert med svart/hvit-bilder av dagliglivet i New Orleans.

 

Innsamlingsfesten var en del av Pitts Make It Right-prosjekt, som har som mål å gjenoppbygge New Orleans-bydelen Lower Ninth Ward med miljøvennlige hus.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.157 sec - 1 pageviews