Jolie og Pitt har inngått jobbpakt

(02.10.2007, sist oppdatert 02.10.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie og Brad Pitt har inngått en pakt. Paret som møtte hverandre under innspillingen av spionfilmen «Mr. & Mrs. Smith» skal aldri spille mot hverandre igjen.

Avtalen er inngått med tanke på parets etter hvert store barneflokk: De har klart å bli foreldre til fire småtasser på rimelig kort tid: Adoptivbarna Maddox, Pax Thien og Zahara, samt den biologiske datteren Shiloh Nouvel.

 

Og dersom begge to skal befinne seg på et filmsett samtidig, vil ikke barna få den oppmerksomheten de trenger, mener det celebre paret.

 

Ifølge nettstedet Female First er paret svært opptatt av å oppfostre barna selv. Og derfor har de altså inngått en jobbpakt om at ikke begge to skal være opptatt med filminnspilling samtidig.

 

- Vi kan ikke jobbe sammen igjen, hvem skal passe barna våre da?, sier hun i et intervju - og innrømmer videre at det hender de skaffer barnevakt og at de har hjelp i huset. Men hun understreker at hun og Brad vil være så mye sammen med barna som mulig - fordi hun ikke stoler fullt ut på andre mennesker.

 

- Jeg tror alle foreldre bekymrer seg for at noe kan skje dersom du ikke selv er i nærheten. Det er ikke det at jeg mistror folk, det er bare det at jeg ikke går rundt med blind tiltro, sier hun.

 

Da Brad Pitt for kort tid siden ble spurt om han er klar for et barn til, utbrøt han: - Jepp vi er klare for det.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.016 sec - 1 pageviews