Jolie og Pitt har ikke kjærestetid

(15.05.2007, sist oppdatert 15.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie innrømmer at det ikke blir mye tid til å pleie romantikken med kjæresten og samboeren Brad Pitt.

Skuespiller Angelina Jolie strever med å finne alenetid med Brad Pitt. Som kjent har stjerneparet klart å bli firebarnsforeldre på relativt kort tid, og Maddox, Pax, Zahara og Shiloh krever alle sitt.

 

Det siste tilskuddet til familien er vietnamesiske Pax, som ble adoptert i mars i år. Jolie sier i et nytt intervju med Readers Digest at hun synes det er for tidlig å overlate ungene til en barnevakt.

 

- Vi (Jolie og Pitt) er jo mye ute med ungene og snakker når vi er på lekeplassen. Og når alt har roet seg, skal vi gå ut sammen.

 

Hun legger til: - Akkurat nå er Pax litt engstelig. Han blir redd dersom jeg er borte mer enn noen få timer. Men det hender vi gir dem popcorn og setter på en film slik at vi kan lukke døra og prate sammen.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.155 sec - 1 pageviews