Jolie leser aldri om seg selv

(25.05.2007, sist oppdatert 25.05.2007) Utskrift  Del på Facebook

Angelina Jolie sier hun styrer unna tabloide aviser og blader, fordi hun ikke har interesse av å lese falske historier om seg selv eller Brad Pitt.

Jolie, som for tiden er i Cannes med filmen «A Mighty Heart», får medieoppmerksomhet i bøtter og spann, og kan knapt bevege seg noe sted uten et haleheng av paparazzifotografer.

 

Men selv om hun blir behørig omtalt verden over, er Jolie langt fra interessert i hva som skrives. Hun unngår helt bevisst å lese det som skrives om henne og Brad.

 

- Jeg vet at det er en viss syklus, det er visse ting som de skriver om og om igjen, og jeg går ut fra at det er ting der som de bare dikter opp. Men egentlig vet jeg ikke, for jeg leser ikke hva de skriver om meg, sier hun ifølge nettstedet BreakingNews.

 

Hun legger til at hun ikke er interessert i skriveriene fordi hun føler at hun ikke har noe å skjule eller forsvare.

 

- Jeg får bare leve mitt liv, selv om det er folk som vil beskylde meg for ting og angripe meg. Det er andre ting som opptar meg mer, for å si det slik, sier skuespilleren.

(©NTB)

 


Les alt om Angelina Jolie og Brad Pitt!


Kommentarer fra brukere


Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-postadresse (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)

På forsiden nå!

Lyktes med Shakira-fleipen

Torsdag skal Shakira angivelig ha blitt mor til en liten gutt, hevdet kjæresten og toppfotballspilleren Gerard Pique - og lyktes med Twitter-spøken.

Les hele saken

   

Holmes tas av tidlig

Katie Holmes opplever nå at teaterforestillingen som er hennes første store oppdrag etter skilsmissen fra Tom Cruise, blir tatt av - svært tidlig.

Les hele saken

 
Req.time: 0.169 sec - 1 pageviews